"We konden niet anders dan Mbark laten gaan"

WOENSDAG, 9 MAART 2011, 08:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op een ontmoeting met de supporters gaf Herman Van Holsbeeck gisterenavond uitleg bij de transfer van Mbark Boussoufa. De Anderlecht-manager benadrukte dat Anderlecht niet veel keuze had en de fans begrepen dit.


"Maar we konden niet anders dan Mbark laten gaan", zo vertelde Van Holsbeeck. "Ik had al langer door dat Mbark zijn contract bij ons niet ging verlengen. Financieel krijgen we met deze transfer een ongelooflijke opportuniteit. Maar anderzijds besef ik ook dat we onze beste speler verkopen vlak voor de play-offs. Ik weet nu al wat mij te wachten staat als het de volgende weken sportief niet loopt."

"Als we deze transfer zouden tegenhouden, zitten we met een ongelukkige speler", zo ging hij verder. "Of we doen de transfer nu en krijgen daarvoor een ongelooflijke som, of we krijgen bijna niets meer over vier maanden, voor een speler die dan nog slechts één jaar onder contract ligt."

De Anderlecht-manager benadrukte wel dat ondanks de verkoop van Boussoufa, de ambities ook volgend seizoen dezelfde zijn. "We gaan het geld dat we nu kunnen krijgen goed proberen te besteden, zodat we volgend seizoen weer een goeie ploeg hebben en we in alle competities ook Europees zo ver mogelijk geraken."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.