Dewaele: "Heb gedacht aan vertrekken"

DINSDAG, 23 JULI 2019, 07:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Sieben Dewaele kreeg van Vincent Kompany de voorkeur op Sven Kums en stond twee keer aan de aftrap tegen Benfica en tegen Hamburg. Dewaele geeft toe dat hij met een vertrek bij RSC Anderlecht speelde maar de komst van Kompany heeft alles veranderd. 

Dewaele was vorig seizoen kapitein bij de beloften en het zag ernaar uit dat hij ook dit seizoen bij de U21 ging starten en daar had Dewaele even geen zin meer in.

"Ik ben twintig jaar en ik zou mijn derde seizoen bij de U21 van Anderlecht beginnen. Dus kwam de gedachte om te vertrekken bij mij op, ik wou wedstrijden spelen op het hoogste niveau. Er waren ook eersteklassers die mij volgden zoals Kortrijk. Maar toen was Kompany daar. Voor hem begint iedereen vanaf nul en hij wou ook iedereen aan het werk zien. Ik heb mijn kans gekregen en ik heb die gegrepen en alles gegeven. Ik heb nog veel te bewijzen maar ik ben heel gelukkig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.