Anderlecht speelt 2-2 gelijk tegen Hamburg

ZATERDAG, 20 JULI 2019, 13:05 - KDB2000

WEDSTRIJDEN - JEUGD Deze middag namen Hamburg en Anderlecht het tegen elkaar op in het Volksparkstadion. De wedstrijd eindigde op 2-2, na goals van Gerkens en Colassin voor Anderlecht.

Om 13:30 stonden Hamburg en Anderlecht tegen over elkaar. Zowel Nasri als Sandler speelden voor het eerst in Anderlecht-shirt. Sandler vormde samen met Kompany het verdedigende duo. Nasri speelde op het middenveld in combinatie met Zulj en Vlap. Simon Davies haalde beide nieuwkomers na 30 minuten spelen van het veld. Bornauw en El Hadj vielen voor hen in. De eerste helft zorgde voor weinig spektakel. De eerste kans kwam op naam van Saelemaeckers, met een geplaatst schot. Maar de keeper bokste de bal uit doel. Net voor rust ging Kompany in de fout net buiten de 16 meter. Hunt krulde de 1-0 heerlijk binnen. Meteen ook de ruststand.

Net na rust scoorde Hamburg al snel een 2de keer, Hinterseer stond moederziel alleen in de 16 meter en schoot de bal staalhard binnen. De tweede helft zorgde voor meer kansen aan de kant van Anderlecht. Op het uur kopte Kompany een coner net over doel. De volgende kans was wel raak, een mooie kopbal van Gerkens eindigde mooi in doel. De bal ging over en weer, maar het is uiteindelijk Colassin die de 2-2 wist binnen te schieten na een misverstand in de verdediging van Hamburg. In de laatste 10 minuten zochten beide ploegen nog naar een winning goal, maar zonder succes. De scheidsrechter floot de wedstrijd af op 2-2.

Score: 2-2
Goals: 39’ Hunt (1-0), 46’ Hinterseer (2-0), 67’ Gerkens (2-1), 78’ Colassin (2-2)

Anderlecht: Didillon; Lutonda, Kompany (76’ Sá), Sandler (30’ Bornauw), Cobbaut (46’ Kayembe); Zulj (46’ Gerkens), Dewaele (76’ Kums), Vlap; Saelemaekers (46’ Sardella), Amuzu (46’ Colassin), Nasri (30’ El Hadj)

90' Einde van de wedstrijd.
89' Nog 5 minuten reguliere speeltijd.
78' GOAL! Colassin scoort met een raak schot! De bal gaat laag in doel binnen. De goal kwam tot stand na een dramatische terugspeelbal van de Duitsers die door Colassin onderschept werd.
74' Corner voor HSV Hamburg.
72' Wood heeft een hoofdblessure opgelopen en het spel wordt even stil gelegd.
66' GOAL! Gerkens scoort met een kopbal!
64' Vlap krijgt een kans en schiet! De bal gaat over het doel.
63' Kans voor Kompany met een harde kopbal! Wat een buffelstoot maar geen goal!
63' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Anderlecht.
61' Kans voor Vlap met een schot! De vrije trap eindigt in de muur.
61' Van Drongelen begaat een foutieve tackle op El Hadj. Geel en vrije trap!
50' GOAL! Hinterseer scoort met een hard schot!
49' Start van de tweede helft.

45' Rust.

40' GOAL! Hunt scoort met een rake vrije trap, na een fout van Kompany op de rand van de zestien.
35' Gyamerah lijkt geraakt te zijn aan de enkel.
25' Het tempo is momenteel te laag en er zijn veel slordigheden. Er valt weinig te zien.
19' Hinterseer krijgt een kans en schiet! De mogelijkheid eindigt naast het doel.
18' Corner voor HSV Hamburg.
15' Een kwartier spelen, nog steeds 0-0.
15' Anderlecht tikt de bal veel rond.
12' Saelemaekers krijgt een kans en schiet! Dat was een uitstekende poging! Fernandes komt tussen en stopt de poging.
10' Een misverstand achterin leidt bijna tot de openingsgoal van de Duitsers. De aanvaller tikt de bal echter te ver voor zich uit.
8' Anderlecht heeft balbezit, voorlopig nog geen kansen.
1' De wedstrijd gaat van start.

Opstelling RSCA: Didillon, Lutonda, Kompany 78'(Sa), Sandler 30'(Bornauw), Cobbaut 46'(Kayembe), Saelemackers 46'(Gerkens), Vlap, Dewaele, Zulj 78'(Kums), Nasri 30'(El Hadj), Amuzu 46'(Colassin)

Opstelling Hamburg: Fernandes, Gyamerah 72'(Wintzheimer), Van Drongelen, Narey, Dudziak 76'(Moritz), Papadopoulos 72'(David), Hunt 62'(Kittel), Hinterseer 62'(Wood), Jatta 76'(Jairo), Leibold, Fein