Anderlecht-top zwijgzaam over Boussoufa

DINSDAG, 8 MAART 2011, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een resem journalisten kampeerde gisteren voor het Vanden Stock-Stadion, maar veel reacties op de mogelijke transfer konden zij niet sprokkelen. Zowel Herman Van Holsbeeck, Philippe Collin als David Steegen waren kort van stof.


Toen Terek Grozny in de loop van de namiddag op zijn website aankondigde dat het Boussoufa had aangetrokken, gaf enkel perswoordvoerder David Steegen een korte reactie. "Grozny kan aankondigen wat het wil, er is nog geen akkoord", was al wat hij kwijt wou.

Ook Herman Van Holsbeeck liet amper iets los toen hij iets na zes uur 's avonds het stadion verliet. "Zolang de drie partijen hun handtekeningen niet gezet hebben, is er geen transfer. We discussiëren nog over vanalles. Over bankgaranties, maar ook over de transfersom en andere zaken."

Ook Philippe Collin gaf niet veel commentaar. "We zijn er nog niet uit. Een klein beetje het bedrag en voor de rest draait het om bankgaranties. We verwachten de Russen morgen (vandaag, red.)."

Bron: Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.