Najar: "Belangrijkste is terug op het veld staan"

VRIJDAG, 19 JULI 2019, 10:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Het zal nog een tijdje duren eer we Andy Najar terug op een veld zien. De Hondurees blesseerde zich bij zijn nationale ploeg en is al zeker zes maand out. Een zware klap, zegt hij zelf, maar nu concentreert hij zich vooral op zijn revalidatie en hoopt hij terug snel op het veld te staan.

Ondertussen is Najar al geopereerd. Vooral de eerste dagen na de operatie waren zwaar: "Ik geraakte die eerste week niet uit bed. Ook mentaal was het een zware klap. Maar ondertussen trek ik mij op aan het feit dat er nog ergere dingen zijn in het leven dan blessures."

Najar scheurde zijn kruisbanden: "Maar na de operatie heb ik er geen last meer aan gevoeld. Ik verblijf nu in Honduras waar ik ook aan mijn revalidatie ben begonnen. Het belangrijkste is nu om zo vlug mogelijk opnieuw te kunnen voetballen. Ik lig bij Anderlecht nog één jaar onder contract en ik hoop hen nog iets te kunnen bijbrengen."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.