Wedstrijdoverzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 7 MAART 2011, 08:08 - Garrincha

Van het huurlingenlegioen van Anderlecht kwamen dit weekend weer twaalf spelers in actie. In de degradatietopper tussen Eupen en Lierse lieten Chavarria en Bernardez zich opmerken. In Nederland scoorde Bulykin opnieuw.

Eupen: Pablo Chavarria:
Na slecht verdedigen van Bernardez zette Chavarria Eupen al na twee minuten op voorsprong tegen Lierse. De wedstrijd eindigde op 1-1. Chavarria speelde de hele partij.

Lierse: Victor Bernardez
Net als Chavarria speelde ook Bernardez deze degradatietopper volledig uit. Hij ging wel in de fout bij het doelpunt van zijn ex-ploegmaat.

Cercle Brugge: Reynaldo
In de met 0-1 verloren partij tegen Westerlo speelde Reynaldo de volledige negentig minuten.

Westerlo: Sacha Iakovenko
In het winnende kamp speelde Iakovenko heel de match.

Germinal Beerschot: Nemanja Rnic en Junior Kabananga
Rnic speelde de volledige partij tegen Sint-Truiden. Germinal verloor met 1-0. Kabananga is nog steeds geblesseerd aan de adductoren.

Charleroi: Hernan Losada
Ook Losada, die de hele partij speelde, kon niet verhinderen dat Charleroi met 3-0 verloor tegen Kortrijk.

Zulte-Waregem: René Sterckx
Sterckx is out voor de rest van het seizoen. Zijn Zulte-Waregem verloor met 2-1 van Lokeren.

ADO Den Haag: Dmitri Bulykin
Na een 5-1 zege tegen NEC klimt ADO Den Haag naar de vierde plaats. Bulykin scoorde het tweede doelpunt uit een strafschop. Het was zijn 17e van het seizoen.

NEC Nijmegen: Thomas Chatelle
Bij NEC mocht Chatelle invallen toen het kalf al verdronken was. Hij speelde de laatste twintig minuten.

FC Brussels: Sébastien Siani
FC Brussels, met Siani de hele partij op het veld, verloor met 2-1 van hekkensluiter Doornik. Het blijft zo voorlaatste en ziet derde klasse steeds dichter bij komen.

Union St-Gillis: Olivier Mukendi en Renan Boufleur
Tegen URS Centre speelde Union 1-1 gelijk. Boufleur speelde de hele wedstrijd, Mukendi viel in na 51 minuten.