"Boussoufa kost nu minstens 10 miljoen euro"

ZONDAG, 6 MAART 2011, 12:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad op Zondag bevestigt Herman Van Holsbeeck dat Terek Grozny contract heeft opgenomen voor Mbark Boussoufa. "Maar op dit moment is er nog niets concreets. Ze horen in heel Europa naar interessante spelers."


"Terek Grozny heeft inderdaad geïnformeerd naar Boussoufa, maar contact verliep telefonisch of via makelaars. Ik ontmoette de mensen van de club nog niet", aldus Van Holsbeeck.

Als Terek écht wil, is Anderlecht bereid zijn meest efficiënte speler te laten vertrekken. Onlangs kwamen Anderlecht en Boussoufa overeen dat de Marokkaan in de zomer weg mag voor zes miljoen euro. Wil Terek hem nu aantrekken, kost hij meer.

"Alleen als de Russen nu werkelijk een waanzinnig bedrag op tafel leggen, kan het op dit moment tot een transfer komen. Uiteraard zou het niet plezant zijn als Boussoufa vertrekt, maar wijzelf en de Russen weten wat we willen. Zeker bij een speler die maar één jaar meer onder contract ligt, moet je het sentiment kunnen opzij schuiven", aldus de Anderlecht-manager.

"Als ze bellen kan het binnen een uur rond zijn, maar ik weet niet of dat zal gebeuren, want momenteel zijn ze nog ver verwijderd van het bedrag dat we vragen. Ze zullen serieus hun staart moeten breken, want het gaat om meer dan 10 miljoen euro. Maar ze hebben wel veel geld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.