Juhasz: "Gescoord dankzij meegekomen Proto"

ZATERDAG, 5 MAART 2011, 12:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Rots in de branding Roland Juhasz bezorgde Anderlecht met een rake kopbal alsnog een punt. "Het was de eerste keer in mijn carrière dat ik kon scoren in de laatste minuut", aldus de Hongaar. "Ik moet hiervoor Silvio Proto danken."


"Doordat hij mee was opgerukt, creëerde hij de ruimte", zo vertelt Juhasz in Het Nieuwsblad. "En de hoekschop van Boussoufa was ook perfect. Eindelijk. Want tot dan waren onze hoekschoppen en vrije trappen niet goed."

Volgens Juhasz was het trouwens best een aangename wedstrijd gisteren. "Ik houd van dit soort matchen. De supporters hebben hier veel meer aan gehad dan aan de wedstrijden waarin de tegenstander hier alleen maar komt verdedigen."

Achteraan vocht Juhasz verbeten duels uit met Jelle Vossen. "Tegen de topschutter ben je altijd nog wat meer gemotiveerd. Vossen heeft vandaag bewezen dat hij een goede spits is. Hij scoorde ook, maar Romelu Lukaku is toch nog beter dan Vossen. Maar met die twee en al dat andere jonge talent heeft de Belgische nationale ploeg een mooie toekomst."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.