Laat Anderlecht Didillon dan toch naar Frankrijk terugkeren?

DONDERDAG, 11 JULI 2019, 02:08 - Tuskii
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Dat Stades Rennes interesse had in Didillon was al bekend, de 23-jarige doelman was in principe niet te koop maar nu zou Anderlecht toch rond de tafel zijn gegaan met de Franse eersteklasser. 

Didillon, een van de enige transfers van vorige seizoen die een succes genoemd kan worden was in principe niet te koop in tegenstelling tot vele andere spelers in de huidige kern. Nu blijkt dat RSC Anderlecht toch rond de tafel zou willen om een overgang te bespreken. Paars-wit zou een 5 miljoen willen vangen voor z'n eerste keeper, een prijs die Rennes kan en wil betalen nu het er waarschijnlijk zelf rond de 7 vangt van FC Porto voor hun eigen doelwachter Tomas Koubek.

Naast Didillon heeft RSC Anderlecht nog twee keeper in zijn rangen: Davy Roef en Frank Boeckx. Die eerste speelde trouwens de volledige match tijdens de galamatch tegen Benfica en pakte uit met enkele goeie saves. 

Bron: L'Equipe bevestigt transfer: 'Anderlecht vangt miljoenen voor Didillon' Read more: https://www.voetbalkrant.com/nieuws/2019-07-10/stade-rennes-wil-vijf-miljoen-ophoesten-voor-thomas-didillon-van-rsc-anderlecht#ixzz5tK5Gn3YBanderlecht-online forum