Eerste wedstrijd van het seizoen zonder publiek?

WOENSDAG, 10 JULI 2019, 08:08 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Moet Anderlecht op 28 juli zijn eerste wedstrijd van het seizoen zonder publiek spelen? Die kans bestaat nog steeds volgens Het Nieuwsblad, want het beroep van Anderlecht werd nog niet behandeld.

Na de beruchte problemen in de uitwedstrijd tegen Standard in Play-off 1 werd Anderlecht veroordeeld tot het spelen van een match zonder publiek. Anderlecht ging in beroep tegen die uitspraak, maar dat beroep werd nog steeds niet behandeld. Het staat op de agenda op donderdag 18 juli, maar het Belgisch Arbitragehof van de Sport (BAS) heeft zijn handen meer dan vol met de zaak Propere Handen. In principe zou er deze week eindelijk een definitieve uitspraak moeten volgen in de affaire met de matchfixing. Als dat effectief gebeurt, kan het beroep van Anderlecht zoals gepland worden bepleit. Paars-wit hoopt dat de uitspraak wordt omgezet naar een voorwaardelijke straf.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.