Vercauteren : "Weg naar titel is lang"

WOENSDAG, 2 MAART 2011, 19:56 - purplebonita
Anderlecht-Online No Image Found

Vrijdag staat het programma Anderlecht-Genk op het menu, de strijd tussen de koplopers in de competitie. Franky Vercauteren blikt vooruit op de match.


"We zijn misschien op dit moment de beste twee ploegen in de competitie maar de andere teams komen wel dichterbij wanneer de punten worden gehalveerd."

Aan de titel denkt vercauteren wel nog niet, "de weg naar de titel is nog heel groot bovendien moeten we alles match per match bekijken om zo het doel te bereiken, ook na die 3 nederlagen van Anderlecht blijven ze gevaarlijk, ze zullen aan Genk willen laten zien wat ze kunnen en het tegendeel willen bewijzen van wat ze de voorbij weken allemaal leden." aldus de coach van Genk.

“Iedereen wil graag kampioen worden", zegt Genk doelman Courtois. "Maar we zijn nuchter. We weten dat Anderlecht normaal gezien sterker is. Toch is er een kans, als we voortdoen zoals we bezig zijn. We moeten er voluit voor gaan, tot het moment dat het niet meer lukt. En dan moeten we gewoon die tweede plaats vasthouden.”



anderlecht-online forum