Vlap: "Achtbaan waar precies geen eind aan kwam"

DONDERDAG, 4 JULI 2019, 22:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Heel fris en goedlachs stond Michel Vlap in de vooravond voor het eerst de pers te woord als speler van Anderlecht. De Nederlander straalde en oogde helemaal klaar voor een mooie carrière bij Anderlecht. "Ik ben supertrots en heb heel veel zin om prijzen te winnen met Anderlecht."

Vlap begon in het Frans: "Je m'appelle Michel, j'ai 22 ans et j'habite à Sneek. Now I'll talk in English. My French is a little bit ... it sucks. Maar ik zal het leren", zo begon Vlap met een glimlach van het ene oor tot het andere oor. "Ik ben heel fier op deze transfer. Ik begon te voetballen toen ik vijf jaar oud was. Heerenveen pikte me al heel snel op. En 17 jaar later sta ik hier."
 
"Ik ben heel blij dat ik hier nu ben. Ik heb even moeten wachten, het duurde een tijdje. Ik heb in een achtbaan gezeten, die precies niet tot een einde kwam, maar nu eindelijk wel. Ik ben supertrots en heb heel veel zin om prijzen te winnen met Anderlecht", aldus Vlap.

"Ik kan zeggen dat dit de grootste club is, maar dat weet iedereen. Ik heb er heel veel zin in. Ik bedank Marc Coucke, Frank Arnesen en Michael Verschueren, die mij deze kans geven."



anderlecht-online forum