Officieel: Vlap tekent vijfjarig contract

DONDERDAG, 4 JULI 2019, 13:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Wat al weken in de lucht hing, is eindelijk werkelijkheid geworden: Michel Vlap is een speler van Anderlecht. Paars-wit laat weten dat de Nederlander een contract voor vijf jaar getekend heeft. Straks om 18.30 wordt hij voorgesteld aan de pers.

Anderlecht probeert al weken om Vlap los te weken bij Heerenveen, maar de Nederlanders toonden zich stugge onderhandelaars. Vlap zelf sprak in de tussenperiode meermaals zijn wens uit om naar Anderlecht te komen. Nu is het eindelijk zo ver. Deze voormiddag zette hij in Neerpede zijn handtekening onder een verbintenis voor vijf seizoenen.

"Ik ben héél blij met deze transfer. Uit de gesprekken met de club bleek meteen dat ze me er héél graag bij wilden. Dat gaf een goed gevoel", vertelt de 22-jarige Fries in een eerste reacte op rsca.be. "RSC Anderlecht is een uitdaging die ik moet aangaan. Ik weet dat ik het in me heb om hier te slagen. Ik hoop de fans heel wat mooie momenten te kunnen bezorgen."

Manager Michael Verschueren zegt verheugd te zijn dat hij Vlap na lange onderhandelingen mag verwelkomen. "Hij bezit de kwaliteiten om een zeer grote speler te worden en zal van grote meerwaarde zijn voor het team. Ik kijk ernaar uit om de impact van het duo Yari-Michel op de kwaliteit van ons voetbal te ontdekken."

Vanavond om 18.30 uur geeft Vlap zijn eerste persconferentie als Anderlecht-speler. Deze is live te volgen via de officiële Facebook-pagina van de club.



anderlecht-online forum