Verschaeren: "Nooit overwogen om Anderlecht te verlaten"

DINSDAG, 2 JULI 2019, 21:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Yari Verschaeren heeft er een paar hectische maanden opzitten, studeren, examens, A-kern van RSC Anderlecht en het EK voor Beloften. Maar Verschaeren maakt meteen duidelijk dat het zwaar is voor elke jongere die zijn studies combineert met topsport. En hij beseft ook dat hij zijn debuut te danken heeft aan Hein Vanhaezebrouck.

"Ik heb mijn kans gekregen in de A-kern en ik heb die gegrepen", zegt Verschaeren in Sport/Voetbalmagazine, "Ook het feit dat er veel geblesseerde spelers waren en niet op niveau speelde in mijn voordeel. En natuurlijk, Hein Vanhaezebrouck, hij is steeds in mij blijven geloven en heeft mij gelanceerd. Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven."

PSV

Er was interesse van andere clubs, geeft Verschaeren toe, zo was er PSV die bleef aandringen. "Ik ben met mijn vader naar daar geweest om eens te luisteren. Om eens te zien hoe zij met de jeugd werken. Eigenlijk voelde ik mij toen ook te jong om naar Nederland te verhuizen. Er was ook interesse van andere buitenlandse clubs, ook Genk en Club Brugge klopten aan. Ik heb nooit echt overwogen om bij Anderlecht te vertrekken en daar heb ik nog geen greintje spijt van gehad."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.