Clement: "Anderlecht heeft heel ambitieus project"

DINSDAG, 2 JULI 2019, 09:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ook Club Brugge is begonnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen onder nieuwe trainer Philippe Clement. Wat Clement al zeker niet doet is RSC Anderlecht onderschatten komend seizoen: "Anderlecht heeft een heel ambitieus project."

"Vorig jaar ging het eigenlijk maar tussen twee clubs voor de titel", zegt Clement, "Dat zal volgens mij komend seizoen niet het geval zijn, er zal meer strijd zijn. Kijk maar naar Anderlecht, die hebben een héél ambitieus project, dat blijkt uit de terugkeer van Vincent Kompany."

"Of Vincent nu eigenlijk speler of trainer is maakt eigenlijk niet uit zolang de resultaten er zijn. En het is ook niet aan ons om daarover te oordelen. Ze zijn heel hard bezig met transfers, waarbij de contacten van hem en Frank Arnesen belangrijk zijn. Ik ben er, zoals bijna iedereen, van overtuigd dat ze veel beter zullen zijn", aldus nog Clement.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.