"Zijn vorig seizoen nog niet vergeten"

MAANDAG, 1 JULI 2019, 21:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was teammanager Gunther Van Handenhoven die aanwezig was in het Belgian Football Centre te Tubeke voor de nieuwe kalendervoorstelling. De rest van RSC Anderlecht was al vertrokken naar Venlo op zomerstage. 

Of het waar is dat in elke zin de naam Kompany voorkomt momenteel bij RSC Anderlecht, wou de Nederlandstalige presentator weten van Van Handenhoven. "We hebben een snertseizoen achter de rug, geen Europees voetbal, zesde in de competitie en ook in de Beker van België lagen we er snel uit. Als dan het nieuws komt dat Vincent Kompany terugkeert naar Anderlecht, is dat voor iedereen fantastisch. Hij is een boegbeeld van de club en wil het opnieuw op de kaart zetten, het is dan ook logisch dat zijn naam in elke zin voorkomt."

"We leren nu uit onze fouten van vorig seizoen, we mogen dat niet zomaar vergeten. Maar we kijken ook vooruit en zijn enorm enthousiast om in het nieuwe project met Vincent te stappen."

"Persoonlijk ken ik hem ook nog maar een paar weken. Maar hij is iemand die goed voorbereid is en bedachtzaam te werk gaat. Hij heeft ook meteen zijn manier van werken aan de spelers duidelijk gemaakt. Hij brengt structuur in het team en zij beginnen stilaan te begrijpen wat hij wil zien", aldus nog de teammanager. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.