"Er komen spelers van heel degelijk niveau"

ZATERDAG, 22 JUNI 2019, 23:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na afloop van de oefenwedstrijd tegen RWDM sprak Michael Verschueren met VTM. De Anderlecht-manager gaf aan dat de jongeren die vandaag speelden nog wat tijd nodig hebben en hij beloofde toptransfers voor de komende weken.

"Het is een oefenduel. Je ziet duidelijk dat we nog in ons ritme moeten komen. Maar ik ben al bij al wel tevreden", zo vertelt Verschueren. "Het is fijn om hier te spelen. Dat toont onze Brusselse verankering."

"Tijdens de tweede helft speelden we vooral met jeugdspelers die er moeten aankomen. Je ziet dat zij nog stappen moeten zetten. Bij hen moeten we rekening houden met nog één of twee jaar voor de meeste van die jongens klaar zijn voor de eerste ploeg"

Overmorgen komt Vincent Kompany terug uit vakantie. Dan begint het pas echt. "Vanaf maandag zal Vincent zijn stempel drukken", aldus Verschueren. "Je zal dat zien in de manier waarop we zullen voetballen. Maar er komen nog mensen bij. We zijn nog met versterkingen bezig die er de komende weken aankomen."

Verschueren kondigde al aan dat hij grote namen wil halen. "Maar daar ga ik voorlopig niets over zeggen. Ik houd wel mijn woord: ik denk dat er spelers zullen komen van een heel degelijk niveau."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.