Broos: "Bremen heeft weinig zwakke plekken"

ZONDAG, 17 OKTOBER 2004, 17:28 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel Werder Bremen gisteren met 2-1 verloor op het veld van FSV Mainz, is er volgens Hugo Broos weinig reden tot optimisme voor de match van woensdag. Broos scoutte de Duitse landskampioen, en was onder de indruk.


"Ze verloren onterecht, want ze kregen de meeste kansen", vertelt de Anderlecht-trainer. "Vooral bij de tweede paal stonden ze bij die laatste goal te slapen bij Bremen", zegt Broos. "Maar het had heel anders kunnen lopen. Ik zat in de tribune eigenlijk te wachten tot het 0-2 en 0-3 zou worden, maar Mainz drijft momenteel op enthousiasme, de sfeer in het kleine stadion was indrukwekkend. En zo'n ploegen hebben wel eens het geluk."

"We hebben zeker een kans om te winnen tegen Bremen", kijkt de coach vooruit naar woensdag. "Maar dan zullen we met zijn allen op Champions League-niveau moeten spelen. Bremen is echt een Duitse ploeg. Dat zegt genoeg. Een stevig geheel, met weinig zwakke plekken. Achterin staan ze heel stevig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.