Chipciu moet zich op 8 juli melden bij Anderlecht

DONDERDAG, 13 JUNI 2019, 22:17 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Alexandru Chipciu heeft van Anderlecht bericht gekregen dat hij zich op maandag 8 juli moet melden op de club om de voorbereiding op volgend seizoen aan te vatten. Anderlecht gaf Chipciu ook een programma om tijdens zijn vakantie zijn conditie op pijl te houden, zo zegt hij.

Chipciu noemt het "goed nieuws" dat hij van Anderlecht bericht gekregen heeft dat hij zich over dik twee weken moet melden. Bepaalde website spreken al van een nieuwe kans en dat Vincent Kompany op de Roemeen rekent voor komend seizoen. Maar dat lijken ons voorbarige conclusies. Het is niet meer dan logisch dat Anderlecht aan Chipciu opdraagt zich te melden voor de trainingen: hij ligt nog een jaar onder contract.

Momenteel geniet Chipciu van een vakantie op Malta. Hij bleef op het eiland na de interland van maandag. "Als voetballer heb je de tijd niet om de plekken te bezoeken waar je komt en om de cultuur op te snuiven", zegt Chipciu. "Ik vind dat erg interessant en ben onder de indruk van wat ik hier zie."

Bron: Digisportanderlecht-online forum