"Voetbal moet opnieuw de prioriteit zijn"

WOENSDAG, 5 JUNI 2019, 08:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De neerwaartse spiraal bij RSC Anderlecht is al een tijdje bezig. Het is aan het nieuwe bestuur om de club opnieuw te brengen waar ze thuishoort, aan de top. Daarom moeten er nieuwe prioriteiten gesteld worden volgens Frank Arnesen: "Voetbal moet op plaats één, twee en drie komen."

Het is de laatste jaren op sportief vlak geen hoogstandje bij Anderlecht, hoe is het zover kunnen komen? "Ik ga hier niet het proces maken van mijn voorgangers", is Arnesen eerlijk in Sport/Voetbalmagazine, "Maar het is een feit dat voetbal weer de prioriteit moet krijgen op alles. Wat ik hier niet zag bij mijn aanstelling was de wil om de beste te zijn. De omkadering om dat te zijn was gewoon te weinig, op alle gebied, scouting, medisch, leiding. Men was de focus op voetbal kwijt en dan zit je met een probleem. Voetbal moet voorrang krijgen op alles, het komt op plaats één, twee en drie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.