Musona neemt beslissing na Africa Cup

WOENSDAG, 5 JUNI 2019, 07:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Knowledge Musona bereidt zich momenteel voor met Zimbabwe op de Africa Cup. Bij RSC Anderlecht mag hij vertrekken, al wil de Musona daar nu nog niet aan denken. Zijn focus ligt nu bij de Africa Cup en nadien ziet hij wel hoe de zaken gaan lopen bij paars-wit.

"Momenteel denk ik niet aan een terugkeer naar Anderlecht", zegt Musona in de Afrikaanse pers, "Dat zijn zaken voor na de Africa Cup. Ik speelde amper bij Anderlecht en eerlijk gezegd heb ik een jaar van mijn carrière verloren. Vooral de manier waarop ik behandeld werd bij de club was niet leuk. Ik kreeg van in het begin geen kans, dan is het moeilijk om vooruit te kijken naar volgend seizoen."

"Nu wil ik vooral genieten van de Africa Cup. De supporters van Zimbabwe houden van mij, er is ook kritiek ja, maar die is miniem, 10% misschien. Bij Anderlecht is het omgekeerd, daar krijg ik 90% kritiek. Dus misschien is het inderdaad beter om uit te kijken naar een andere club. Maar nu eerst de Africa Cup, hier ben ik graag en voel ik appreciatie. Wat er daarna komt, daar denk ik nu liever nog niet aan", aldus nog Musona.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.