“Niet verwachten dat we alles meteen kapot gaan spelen”

MAANDAG, 3 JUNI 2019, 06:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sebastiaan Bornauw kijkt uit naar komend seizoen. En dan vooral om naast Vincent Kompany te spelen, al beseft hij dat hij zal moeten vechten voor zijn plaats naast de Rode Duivel. 

Momenteel vertoeft Bornauw bij de nationale beloften voor het EK in Italië: “We zien wel hoever we geraken, ik ben al heel blij dat ik dit uitzonderlijk verhaal mag meeschrijven. Maar we gaan in ieder geval niet naar Italië om daar gewoon een paar matchkes te spelen.”

Vincent Kompany

”Ik vernam, net als iedereen, het nieuws via sociale media, ik was meteen gelukkig en had kriebels in de buik. Met zo een grote meneer naast je spelen is een enorme kans. Want ik verwacht dat Kompany zal spelen ja. We kunnen als jonge gasten heel veel van hem leren.“

”Maar verwacht nu niet dat we meteen alles kapot gaan spelen”, gaat Bornauw verder, “ Maar dat wil niet zeggen dat we niet voor de prijzen gaan spelen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.