Kara hoopte op Africa Cup, maar mag niet mee

VRIJDAG, 31 MEI 2019, 12:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De Senegalese bondscoach Aliou Cissé heeft een preselectie van 25 spelers bekend gemaakt voor de Africa Cup van komende zomer. Kara Mbodj is hier niet bij. Nochtans had de verdediger enkele dagen geleden nog te kennen gegeven dat hij hoopte op een selectie. 

Na het WK van afgelopen zomer speelde Kara niet meer voor de nationale ploeg. Zijn relatie met bondscoach Cissé is niet zo best. "Ik hoop dat ik mee mag naar de Africa Cup", zei de Anderlecht-verdediger enkele dagen geleden in de Senegalese media. "De Senegalezen willen dat ik terugkeer bij de nationale ploeg. Het is dus normaal dat ik aan de Africa Cup denk. Ik werk met veel volharding en de steun van God om er weer bij te zijn."

Maar het mocht niet baten. Op de lijst van 25 spelers die bondscoach Cissé vandaag bekend maakte, ontbreekt de naam van Kara.

De Africa Cup vindt voor het eerst in de zomer plaats. Tussen 21 juni en 19 juli strijden 24 landen in Egypte om de titel van beste Afrikaans voetballand. Senegal zit in de groep met Tanzania, Kenia en Algerije.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.