Hazard en De Bruyne bejubelen terugkeer Kompany

DINSDAG, 28 MEI 2019, 09:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Het voorbije weekend sprak Kevin De Bruyne zich al uit over de terugkeer van Vincent Kompany. Vandaag doet Eden Hazard dat. Beide Rode Duivels vinden het een goeie zaak voor het Belgisch voetbal dat Kompany de touwtjes in handen neemt bij RSC Anderlecht. 

"Ik was verrast toen ik het hoorde", zegt Eden Hazard over de terugkeer naar paars-wit van Kompany, "Ik ben blij voor hem én voor het Belgisch voetbal, dat kan spelers met zijn uitstraling gebruiken. Het zal ook ten goede komen aan het niveau. Ik ken Vincent nu al een aantal jaren, als hij fit is zal hij willen spelen en ja er schuilt ook een trainer in hem. Ik wens hem alle succes toe".

"Het is een goede zaak voor het Belgisch voetbal", zegt ook Kevin De Bruyne, "Ik denk dat Anderlecht zich na een moeilijk seizoen in de handjes kan wrijven. Vinnie zal de lat wel hoog leggen, voor zichzelf en voor de mensen rond hem. Het is duidelijk dat hij de ploeg opnieuw naar een hoger niveau wil tillen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.