Kara mag vertrekken

MAANDAG, 20 MEI 2019, 16:29 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS RSC Anderlecht moet de komende weken heel wat spelers van de hand doen. Maar moet langs de andere kant ook kwaliteit binnen halen. Op het vertrekkerslijstje staat ook de naam van Kara Mbodji. De Senegalees kampt nog steeds met pijn aan de knie en heeft bovendien een monsterloon. 

De Senegalees ligt nog één jaar onder contract, een verlenging zit er al zeker niet in. Meer nog, de verdediger mag zelfs deze zomer vertrekken. 

RSC Anderlecht haalde Kara vorige wintermercato terug naar België om de rol van leider op zich te nemen. Zowel op als naast het veld, al liep dat ook niet altijd van een leien dakje. Met de komst van Kompany heeft paars-wit een nieuwe leider in de verdediging die wellicht inzet op eigen jeugd.

Alleen, welke ploeg ziet het zitten om de Senegalees binnen te halen en ziet hij de geïntresseerde ploegen zelf ook zitten. Bovendien heeft Kara nog steeds Mogi Bayat als makelaar en die zien ze bij Anderlecht ook liever gaan dan komen. Nog veel vraagtekens dus alvorens er echt iets kan bewegen rond Kara.

Bron: voetbalkrant.comanderlecht-online forum