Ziet Anderlecht vandaag topspeler vertrekken?

MAANDAG, 31 JANUARI 2011, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de partij op Mechelen verklapte Herman Van Holsbeeck dat de club vandaag mogelijk één van zijn topspelers ziet vertrekken. Legear zou het niet zijn. Het Laatste Nieuws meent dat het gaat om Polak die naar Wolfsburg trekt.


"Maandag zou er wel nog iets kunnen bewegen", zo vertelde van Holsbeeck aan Sporza. "Het is een speler met wie we hadden afgesproken dat hij weg mag bij een bod dat goed is voor alle partijen. Ik heb er goede hoop op dat we het maandag kunnen afronden. Het gaat alvast om een betere competitie."

HLN: "Polak naar Wolfsburg"

Het Laatste Nieuws schrijft vanmorgen dat hun bronnen spreken over Jan Polak die naar Wolfsburg zou verkassen. De Duitse club zou zich dit weekend bij Anderlecht gemeld hebben voor de Tsjech.

Wolfsburg zag enkele weken geleden spits Dzeko naar Manchester City trekken voor 30 miljoen euro en heeft dus het nodige geld om de transfermarkt mee af te schuimen.

Voor Polak zou het de tweede keer zijn dat hij in de Bundesliga aan de slag gaat. Tussen 2005 en 2007 voetbalde hij bij Nurnberg, waar Anderlecht hem voor drie miljoen euro wegkocht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.