Jacobs: "Veel strijd en weinig kansen"

MAANDAG, 31 JANUARI 2011, 08:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Ariël Jacobs zag dat Anderlecht het tegen KV Mechelen moeilijk had om aan kansen te komen. "Ik zag een match met veel strijd en weinig kansen. Maar mijn wissels vooraan zorgden wel voor meer leven in de brouwerij."


&qquot;Na de rust heb ik met de inbreng van Suarez en Kanu gekozen voor meer diepgang en balvastheid. De Sutter zorgde voor meer presence voor goal", zo legde Jacobs uit.

Tot een doelpunt leidde dit niet, al had paars-wit wel twee keer een strafschop kunnen krijgen. "Met één penalty was ik al blij geweest", aldus Jacobs, die ook Silvio Proto mocht danken om enkele keren goed tussen te komen. "Silvio staat er en wordt betaald om die ballen te pakken."

Al bij al is Jacobs niet ontevreden met het gelijkspel. "Dit is steeds een moeilijke match voor ons en een speciale voor KV. Je krijgt het hier niet op een presenteerblaadje. Daarom kan ik wel vrede nemen met één punt."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.