Anderlecht speelt gelijk tegen Mechelen

MAANDAG, 31 JANUARI 2011, 01:13 - Skyhawk

Anderlecht heeft vandaag punten verloren op KV Mechelen. Sporting voetbalde over de hele wedstrijd amper kansen bij elkaar. Paars-wit drukte wel, maar speelde de traag om de thuisploeg in verlegenheid te brengen. Zo bleef het 0-0.

Lukaku had de eerste kans, maar daarna verstevigde de thuisverdediging zijn greep op Anderlecht's offensieve compartiment. Gillet had nog een kans vlak voor de rust, maar Van Hoevelen gooide zich voor de bal. Polak bood Mechelen nog bijna de openingsgoal aan met een slechte terugspeelbal, maar Proto redde. Ondertussen werd Anderlecht nog een penalty onthouden.

De tweede helft bood meer van het zelfde: Anderlecht trok naar voren, maar geraakte niet door de verdedigende gordel. Legear had de beste kans met een schot net over en paars-wit werd even later nog een tweede penalty ontnomen...

Resultaat: 0-0
Goals: /

KV Mechelen: Renard, Van Loo, Van Hoevelen, Pandza, Ghomsi, Buyens, De Witte, Gorius, AG.Iddi (84' AY.Iddi), Destorme (92' Vidarsson), Ibou (71' Wilmet)
Anderlecht: Proto, Wasilewski, Mazuch, Juhasz, Lecjaks, Gillet, Biglia, Polak (74' Kanu), Legear (63' Suarez), Lukaku (81' De Sutter), Boussoufa

Geel: Buyens, Lecjaks, Boussoufa, Biglia

Stadion: Achter de Kazerne
Scheidsrechter: Geldhof (46' Brinkman)