Cobbaut: "Hard werken wordt beloond"

ZONDAG, 12 MEI 2019, 23:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS"Een gewonnen punt", zo noemde Elias Cobbaut voor de microfoon van Sporza het gelijkspel van Anderlecht tegen Antwerp. "De winst tegen Standard heeft ons goed deugd gedaan", zo zegt de verdediger. "Ons zelfvertrouwen is weer gestegen."

"Op Antwerp is het altijd moeilijk. Rekening houdend met de kansen, de druk van Antwerp en de tweede helft, kan je wel stellen dat dit een gewonnen punt is", aldus de linksachter. "Hier vroeg scoren is ideaal. Dan kan je net als hen alles dicht gooien. Zij speelden dan met de lange bal. Wij moesten ervoor zorgen dat we de tweede bal veroverden. Uiteraard hadden we liever gewonnen, want in de jacht naar plaats vier schieten we hier niets mee op."

Onder Karim Belhocine komt Cobbaut terug boven water. Voor de tweede week op rij speelde hij de hele wedstrijd. "Ik ben blij dat ik terug kan spelen. Ik heb een moeilijke periode achter de rug en moet blijven werken en zorgen dat ik mijn plaats verdien. Hard werken wordt beloond."

Cobbaut heeft de vierde plaats nog niet opgegeven. "Zolang het haalbaar is, waarom niet? We moeten altijd gaan voor het hoogst mogelijke. En dat is momenteel de vierde plaats."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.