Gemeenschappelijk stadion voor Anderlecht en Brussels?

DONDERDAG, 14 OKTOBER 2004, 15:08 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Michel Verschueren, ex-manager van Anderlecht, pleit ervoor dat er op korte termijn een gloednieuw stadion in Brussel komt. In dat stadion zouden dan zowel RSC Anderlecht als Brussels hun thuismatchen afwerken.


Michel Verschueren: "Ik denk dat binnen de 10 jaar in Brussel een volledig nieuw stadion moet komen op Europese maat met 35.000 tot 40.000 zitplaatsen. De Heizel is voorbijgestreefd. Daar moeten ze een atletiekstadion van maken, en dan zoeken naar een nieuwe locatie voor een nieuwe voetbalarena."

"Ik heb al een locatie in gedachten, de industrie zal bijspringen en met de steun van de Brusselse overheden kan het gerealiseerd worden. Waarom zouden Anderlecht en Brussels niet in hetzelfde stadion kunnen spelen? Anderlecht moet groeien als het leider wil blijven, en dat kan alleen in een nieuw stadion."

"De Olympische Spelen naar Brussel halen, dàt is dromen. Een nieuw stadion bouwen niet. Ik mag hopen dat ik de aftrap van de openingsmatch kan geven", besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.