Vanhaezebrouck terug naar Gent?

WOENSDAG, 8 MEI 2019, 15:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Nieuwsblad werkt AA Gent aan een terugkeer van Hein Vanhaezebrouck. De Buffalo's zouden volgens de krant al gesproken hebben met de coach die in december bij Anderlecht werd ontslagen. Gent zelf ontkent de berichten echter in alle toonaarden.

Bij AA Gent ligt coach Jess Thorup onder vuur. Bestuurders Ivan De Witte en Michel Louwagie polsten volgens Het Nieuwsblad bij Vanhaezebrouck of hij openstaat voor een terugkeer naar de club waar hij tussen 2014 en 2017 zijn grootste successen boekte. Vanhaezebrouck antwoordde dat hij een terugkeer na het seizoen ziet zitten, aldus de krant.

Gent heeft al gereageerd op het bericht en zegt dat er niets van aan is. "De club ontkent met klem dat er gesprekken zouden gevoerd zijn met de ex-trainer Hein Vanhaezebrouck. De club betreurt dan ook deze manifest onjuiste en onprofessionele berichtgeving die de voorbereiding van de belangrijke wedstrijd tegen Standard verstoort."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.