Bernardez: "Geen schrik van degradatiestrijd"

WOENSDAG, 26 JANUARI 2011, 16:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de website van zijn nieuwe club toont Victor Bernardez zich verheugd over zijn transfer. Hij wil er zijn carrière herlanceren. "Bij Anderlecht kreeg ik geen speelkansen meer, daarom koos ik voor een andere ploeg", zo zegt hij.


Enkele dagen geleden leek het nog dat Bernardez geen nieuwe club zou vinden. Tot Lierse op de proppen kwam. "Gisteren kreeg ik via Anderlecht te horen dat Lierse interesse had. Vandaag sprak ik dan met hen en we waren er snel uit", zo vertelt hij.

Normaal gezien kan Bernardez zaterdag al aantreden voor Lierse. "Mijn conditie is in ieder geval prima. Ik ben gewoon blijven doortrainen met de kern en had ook een goede winterstage. Als de trainer me nodig heeft zaterdag, sta ik meteen klaar om te spelen", aldus de Hondurees.

De zin om de spelen in ieder geval groot. "Ik heb zeker geen schrik voor degradatievoetbal. Samen met de ploegmaats zal ik knokken om van die 15e plaats weg te raken. Van de dubbele confrontatie tegen Anderlecht ken ik de club en haar spelers. Je ziet dat er potentie zit in de ploeg. Ik bedank Lierse voor het vertrouwen dat ze in mij stellen, ik ga dat zeker niet beschamen", zo besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.