Najar: "Ik doe alles voor het team"

MAANDAG, 6 MEI 2019, 06:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Andy Najar begon aan de wedstrijd tegen Standard op zijn favoriete plaats, de rechtsbuiten. Tot Sebastiaan Bornauw rood kreeg en toen verhuisde hij naar de rechtsback: “Ik val liever aan, maar ik doe alles voor het team”, aldus de Hondurees. 

Het is een blessureseizoen geweest voor Najar maar stilaan komt hij er weer boven. Hij was dan ook meer dan blij dat hij op zijn favoriete plaats kon starten. ”Ik was zo blij, toch voor tien minuten. Maar ik doe alles voor het team. Verschaeren kwam voor mij te staan en ik heb hem gezegd dat hij zijn ding moest doen en ik hem wel zou verdedigen”, gaat Najar verder.

En Najar hield woord: “Maar iedereen heefft alles gegeven vandaag, dat waren verplicht aan de supporters. Geloof mij, met deze mentaliteit kan niemand ons nog kloppen. Dit moet ons ook vertrouwen geven voor de laatste wedstrijden. Europees voetbal kan nog en daar moeten we blijven in geloven en voor vechten.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.