Speler Konyaspor gelinkt aan Anderlecht

ZATERDAG, 4 MEI 2019, 23:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Turkse media toont Anderlecht belangstelling voor de 22-jarige Amir Hadziahmetovic. De defensieve middenvelder speelt sinds 2016 voor Konyaspor in Turkije. Daar is hij lang geen vaste waarde.

In februari 2016 ruilde Hadziahmetovic Zeljeznicar Sarajevo voor Konyaspor. De eerste maanden waren inlooptijd, maar in het seizoen 2016 - 2017 stond hij 25 keer aan de aftrap. Daarna verzeilde hij naar de bank. Dit seizoen verzamelde hij amper zes basisplaatsen en zes invalbeurten. Hadziahmetovic heeft nog een contract voor één jaar bij Konyaspor. Zijn marktwaarde wordt geschat op 1 miljoen euro.

Hoewel hij belofte-international is voor Bosnië, zou het ons verbazen mocht Anderlecht hem daadwerkelijk willen aantrekken. Hadziahmetovic past niet in het profiel dat Michael Verschueren en Frank Arnesen zoeken. Zij willen gerichte leidersfiguren aankopen om het hart van de ploeg te versterken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.