"Genoeg tijd verloren met denken aan zaak-Witsel"

ZATERDAG, 22 JANUARI 2011, 20:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De man op wie morgen alle ogen gericht zullen zijn, is ongetwijfeld Marcin Wasilewski. Dat Axel Witsel er niet bij zal zijn, speelt voor hem geen rol. "Ik zou deze match op dezelfde manier aanpakken als Witsel niet geschorst was."


Met de Belgische pers spreekt Wasilewski nog steeds niet, maar met de Poolse wel en onze kranten lezen natuurlijk mee. Naar eigen zeggen heeft de wedstrijd tegen Standard morgen geen speciale betekenis voor Wasilewski. "Het is een wedstrijd zoals elke andere. Ik ben weer volledig fit en wil spelen", zo vertelt hij.

"Waarom zou ik nadenken over alles wat er gebeurd is? Ik heb al genoeg tijd verloren met nadenken over de zaak Witsel. Het is voor mij niet belangrijk en het heeft geen betekenis meer. Ik wil zo goed mogelijk voetballen en alles geven voor mijn team."

"Ontmoeting is alleen goed voor de media"

In de Poolse kranten herhaalde Wasilewski ook nog eens niets te voelen voor een ontmoeting met boosdoener Witsel. "Voor mij hoeft het niet. Die ontmoeting zou alleen een goeie topic zijn voor de media en de Belgisch pers is al lang aan het pushen om ons samen te brengen. Ik wil niet meer aan zo'n zaken denken."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.