Jacobs: "Hopelijk zit de 5-1 nog in de hoofden"

VRIJDAG, 21 JANUARI 2011, 18:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De wedstrijd tegen Standard is geen gewoon duel, zo weet ook Ariël Jacobs. "Dat is een match tegen een eeuwige rivaal. Ik hoop dat de 5-1 uit de heenronde nog niet uit de hoofden is verdwenen", zegt Jacobs, die uit is op revanche.


"De wedstrijd heeft natuurlijk een verleden. Een verleden dat we er graag uit willen halen, maar dat wil niet zeggen dat we ons in slaap moeten laten wiegen. We moeten zondag gretig aan de aftrap komen", zo vertelde hij vanmiddag op de persconferentie.

Vooral voor Marcin Wasilewski wordt het een emotionele partij. "Ik heb aan het begin van de stage even met Marcin over deze wedstrijd gesproken en hij gaf me een zeer rustige indruk. Uiterlijk lijkt hij niet echt speciale gevoelens te hebben wat de partij betreft."

Van Damme

Behalve voor Wasilewski wordt het ook voor Jelle Van Damme zondag een speciale wedstrijd. De fans beschouwen hem als een verraden en beloven hem dan ook een warme terugkeer. "Jelle houdt nog wel altijd van Anderlecht", aldus Jacobs.

"Dat weet ik door alle sms'jes van hem die ik via spelers en stafleden te zien krijg. Hij vraagt geregeld hoe het met iedereen gaat. Zelfs deze middag heeft hij er nog eentje gestuurd ..."



anderlecht-online forum