Anderlecht nodigt Lamptey uit

VRIJDAG, 3 MEI 2019, 12:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Nii Lamptey en Lorenzo Staelens ontvingen van Anderlecht een uitnodiging om de aftrap te geven van Anderlecht - Genk, de laatste thuiswedstrijd van deze play-offs. Ghanese media konden de brief, gedateerd op maandag 29 april, inkijken die David Steegen namens Anderlecht stuurde naar Lamptey.

"Het is een hele eer voor ons om u uit te nodigen op de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Als oud-speler en legende van de club willen wij en de supporters je voor de wedstrijd in de bloementjes zetten op het veld", schrijft Steegen. De brief vermeldt ook dat Lorenzo Staelens van de partij zal zijn.

Anderlecht ontdekte Lamptey in 1989 op het WK voor U16. Stephen Keshi smokkelde hem vervolgens naar België. In december 1990 debuteerde hij als 16-jarige in de hoofdmacht en hij ontpopte zich meteen tot een sensatie. In 1993 trok Lamptey naar PSV. Nadien ging het bergaf met zijn carrière en volgden elf clubs, van China tot Argentinië en alles ertussen. Hij verloor ook twee kinderen. Vandaag runt Lamptey een voetbalschool in Ghana.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.