"Wel Contact maar geen akkoord met City"

DONDERDAG, 20 JANUARI 2011, 09:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de marge van de Gouden Schoen werd er ook nog gesproken over de vermeende contacten tussen Romelu Lukaku en Manchester City. Zowel Herman Van Holsbeeck als Lukaku's makelaar Henrotay ontkennen dat er een akkoord is.


"Gisteren waren er nog berichten als zou Romelu rond zijn met Manchester City", vertelde Van Holsbeeck op de Gouden Schoen. "Die berichten kan ik alleen maar met klem ontkennen. Maar we weten dat alle grote clubs hem willen en dat er vooral in de Premier League veel rond hem beweegt."

"Ik ben ervan overtuigd dat Romelu zelf nog een jaar of twee bij Anderlecht zou willen blijven, maar op een bepaald moment komt de trein langs. We zullen samen met zijn ouders en zijn manager bekijken wanneer het voor Romelu het goeie moment is."

Lukaku's makelaar: "Geen enkel concreet bod of akkoord."

Ook Christophe Henrotay, Lukaku's makelaar, viel volledig uit de lucht bij het horen van het nieuws. "Er is geen enkel concreet bod of akkoord. Ik heb hele goeie contacten bij Manchester City, maar het is slechts één van de clubs die geïnteresseerd zijn in Romelu. City heeft mij wel gevraagd om hen op de hoogte te houden als er andere clubs zouden aandringen."

"Als er iemand vertrekt bij Manchester City, is het niet onmogelijk dat de zaken in een stroomversnelling kunnen komen, maar heb jij al gezien welke aanvallers daar rondlopen? Bovendien zijn de andere clubs die geïnteresseerd zijn in Lukaku ook niet de minste."

Bron: Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.