Lukaku wordt gezicht van campagne voor verantwoord rijden

MAANDAG, 17 JANUARI 2011, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku wordt het nieuwe gezicht van een campagne voor verantwoord rijden van Seat. De Anderlecht-spits trapte gisteren op het autosalon de campagne op gang. Intussen krijgt hij ook rijles van een ervaren rallypiloot.


De campagne waarvan Lukaku het gezicht wordt, is een samenwerking tussen autofabricant Seat en de vzw Responsible Experience Defensive (RED). Lukaku heeft nog geen rijbewijs, maar is wel begonnen met de lessen. Die krijgt hij van oud-rallypiloot Marc Duez. Zodra Lukaku zijn rijbewijs haalt, krijgt hij een zwarte Seat Leon ter beschikking.

"Je moet oppassen op de weg, want er kunnen erge zaken gebeuren", aldus Lukaku in Het Nieuwsblad. "Als je verhalen hoort van jongeren die sterven in het verkeer ga je wel even nadenken. Waarom Seat? Ik verkies nederig te blijven. Ik kijk wel naar de auto's van mijn ploegmaats maar daar blijft het bij. Het is normaal dat ik rondkijk. Ik heb liever een kleine en compacte auto om mee te beginnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.