Veselinovic: "Ik ben gekomen om te spelen"

WOENSDAG, 12 JANUARI 2011, 08:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dalibor Veselinovic is één van de twee spelers die Anderlecht deze winter haalde. De Serviër heeft er alvast veel zin in. "Tot nu toe verloopt alles naar wens. Ik voel me steeds beter in de groep en ook fysiek gaat alles goed."


Bij Brussels scoorde Veselinovic aan de lopende band. Hoe verteert hij de stap van de middenmoot in tweede klasse naar de top in eerste? "Het gaat er hier iets sneller aan toe dan bij Brussels", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik moet me vooral aanpassen aan de manier dat de ploeg voetbalt. Ik heb daarvoor wat tijd nodig, maar dat zal wel vrij snel lukken."

De 23-jarige spits heeft dan ook de nodige ambities. "Spelen en scoren zijn mijn voornaamste doelen voor de tweede seizoenshelft. Ik verwacht dat ik wel een kans zal krijgen. De trainer zal wel wat roteren en als ik mijn kans krijg, moet ik die grijpen. Ik ben gekomen om te spelen, niet om op de bank of in de tribune te zitten."

Met Nemanja Rnic speelt er trouwens al een oude bekende van Veselinovic bij Anderlecht. "Ik ken Nemanja van bij de jeugdploegen van Servië. Ik heb vijf keer voor de -19 gespeeld en twee keer voor de -21. Natuurlijk is een selectie voor de eerste ploeg een droom. Daarvoor moet ik eerst presteren en scoren bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.