Trainingsnieuws uit La Manga

MAANDAG, 10 JANUARI 2011, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren stond in La Manga de eerste training op het programma. 's Morgens werd er gestart met een fysiek programma en Het Nieuwsblad zag dat Romelu Lukaku de groep als eerste moest lossen. Na de middag werd met de bal getraind.


Deschacht, Kouyate en Badibanga deden niet mee met de groep. Op hun eentje deden zij nog extra loopoefeningen en Kouyate en Badibanga trapten ook nog een balletje.

Geen Sare en Suarez

Geen Bakary Sare en Matias Suarez op training gisteren. Sare, die terugkeerde na een uitleenbeurt aan Rosenborg, bleef ziek achter in België. "Hij zou pas ten vroegste maandag of dinsdag hersteld zijn; daarom is het beter dat hij in België blijft", vertelt Ariël Jacobs in Het Laatste Nieuws. Overigens is de kans groot dat hij opnieuw wordt uitgeleend aan Rosenborg.

Ook Matias Suarez ontbreekt nog. Tijdens een korte vakantie in Argentinië werd hij ziek. Pas morgen in de namiddag wordt hij in La Manga verwacht.

Nieuwe bal

In La Manga maken de spelers ook kennis met een nieuwe bal, de Speedcell. Deze wit-groene Adidas-bal is poreuzer is en glijdt minder. Na de winterstop zal Anderlecht met deze nieuwe bal spelen.

Individuele spelersanalyse

Verder maken de spelers ook kennis met technische apparatuur die hen tijdens de training individueel filmt. Deze beelden zullen later geanalyseerd worden om hen nog beter te maken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.