Anderlecht met 33 spelers naar La Manga

ZATERDAG, 8 JANUARI 2011, 15:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht vertrekt vandaag met 33 spelers op winterstage naar La Manga. Naast nieuwkomers Seck en Veselinovic zijn ook jongeren Kabasele, Garcia-Calvete, Kabananga en De Greef van de partij. Ook Bakary Sare is weer van de partij.


De Ivoriaanse middenvelder keert terug na een verhuurperiode aan Rosenborg. Hoewel hij slechts drie keer in actie kwam, wil de Noorse club hem graag houden. Een overeenkomst met Anderlecht is er wel nog niet.

Bernardez, Rnic, Kudimbana en Chavarria, die de club (tijdelijk) mogen verlaten, stappen mee op het vliegtuig. Deze laatste wil echter liefst van al gewoon bij Anderlecht blijven.

Gisteren werd er overigens al getraind in Neerpede en nieuwe spits Veselinovic liet alvast enkele mooie dingen zien. Seck viel dan weer vooral op door zijn slanke maar gespierde lichaam. Hij trok vooral op met zijn landgenoot Diandy.

De 33 voor La Manga: Badibanga, Bernardez, Biglia, Boussoufa, Chavarria, Cordier, De Sutter, Deschacht, De Greef, Diandy, Kanu, Garcia Calvete, Gillet, Juhasz, Kabananga, Kabasele, Kljestan, Kouyate, Kudimbana, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Bouba, Schollen, Seck, Suarez, Veselinovic en Wasilewski .



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.