Biglia niet naar Galatasaray

ZATERDAG, 8 JANUARI 2011, 10:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Galatasaray wordt niet de nieuwe werkgever van Lucas Biglia. Volgens De Morgen raakte Anderlecht het gisteren met de Turken wel eens over een transfersom van 4,5 miljoen euro, maar vormden de betalingsmodaliteiten een probleem.


De slechte herinneringen van de transfers van Pareja (Espanyol) en Tchité (Santander) indachtig, wou Anderlecht de nodige bankgaranties van Galatasaray. De club uit Istanbul kon deze echter niet voorleggen en dus weigerde Anderlecht in te stemmen met een transfer.

Maar zelfs als Anderlecht een akkoord had gevonden hierover, zou het niet zeker geweest zijn of de transfer doorging. Biglia zelf had nog geen akkoord met Galatasaray en veel zin in een transfer naar Turkije zou hij niet hebben. Om in beeld te blijven bij bondscoach Batista moet hij naar een grotere competitie en dat is de Turkse niet.

Het niet doorgaan van deze overgang betekent echter niet dat Biglia het seizoen bij Anderlecht afmaakt. De transferperiode duurt nog drie weken en niets sluit uit dat er tegen dan nog een gegadigde opduikt die zowel Bilgia als Anderlecht kan overtuigen. Al zou de Argentijn liever pas na het seizoen vertrekken in plaats van tijdens de winterstop.



anderlecht-online forum