Galatasaray drukt door voor Biglia

VRIJDAG, 7 JANUARI 2011, 08:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het is Galatasaray menens met zijn interesse voor Lucas Biglia. Volgens De Morgen onderhandelt de Turkse club momenteel met zowel Anderlecht als Biglia zelf over een transfer. Een deal zou niet veraf zijn.


Volgens de Turkse pers zou Biglia vandaag al in Istanbul verwacht worden. Galatasaray meldde zich enkele dagen geleden officieel in Brussel en sindsdien wordt er druk onderhandeld over de transferprijs. De Turkse krant Hürriyet weet dat Galatasaray 4,5 miljoen euro op tafel wil leggen. Dat is iets meer dan het totale bedrag (bonussen inbegrepen) dat Anderlecht voor Biglia betaalde aan Independiente in de zomer van 2006.

Volgens Hürriyet is de transfer op enkele details na afgerond. Al is enige reserve nodig aangezien de Turkse pers soms nogal overenthousiast. Bij Anderlecht wou men gisteren geen commentaar kwijt over een mogelijke transfer van zijn sterkhouder. Eerder liet de club wel al weten te willen meewerken aan een transfer van Biglia, omdat deze niet geneigd is zijn in 2012 aflopend contract te verlengen.



anderlecht-online forum