Hanni: "Ik heb nagedacht over terugkeer"

VRIJDAG, 12 APRIL 2019, 06:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck wilde Sofiane Hanni terughalen om voor de nodige creativiteit te zorgen. In Het Nieuwsblad geeft de aanvallende middenvelder toe dat hierover gesprekken zijn gevoerd tussen zijn club Spartak Moskou en Anderlecht. "Mijn hart zag een terugkeer zitten", aldus de Algerijn.

"Persoonlijk heb ik niet met Anderlecht gesproken, maar ik heb er wel over nagedacht", zo klinkt het. "Spartak wilde me echter niet laten gaan, ook niet op huurbasis. Zelf wilde ik hier ook niet door een kleine poort vertrekken. Dan zou mijn avontuur bij Spartak als een mislukking aanzien worden."

Na zijn vertrek in januari vorig jaar is Hanni Anderlecht blijven volgen. "Het is mijn tweede thuis en ik bekijk elke wedstrijd. Kampioen zullen ze niet meer worden, maar een plaats in de top drie acht ik nog haalbaar. Straks winnen van Standard en alles is nog speelbaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.