Geld Vanhaezebrouck op geblokkeerde rekening

DONDERDAG, 11 APRIL 2019, 08:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Uit het verslag van de Licentiecommissie blijkt dat Anderlecht in juridische disputen verwikkeld is met de Nederlandse fiscus en meerdere oud-medewerkers. De bekendste namen zijn die van Hein Vanhaezebrouck en Matz Sels.

"De licentiecommissie niet akte van een rechtsgang met oud-trainer Hein Vanhaezebrouck over de niet-betaling van zijn ontslagvergoeding. De club heeft extra documenten voorgelegd en in afwachting van een akkoord tussen de partijen, heeft de club een bedrag geblokkeerd", zo staat te lezen in het verslag van de licentiecommissie. 

Ook met oud-doelman Matz Sels loopt een juridisch geschil over vergoedingen waar hij nog recht op meent te hebben. Verder is er ook nog een dossier lopende bij de arbeidsrechtbank van Robert Steeman. Die werd in mei vorig jaar ontslagen als coach van de damesploeg en vecht voor zijn ontslagvergoeding.

Uit het verleden sleept Anderlecht nog zaken met met oud-speler Marius Mitu, ex-medewerker Johan Ceuppens en de Nederlandse fiscus. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.