Jacobs wil linksvoetige speler "voor de club"

WOENSDAG, 29 DECEMBER 2010, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de kranten heeft Ariël Jacobs verteld wat hij onder zijn kerstboom wil: een linksvoetige speler. De versterking is echter niet voor hem, maar wel "voor de club. "Nu doen we het te vaak met rechtsvoetigen op de linkerflank."


Een concrete naam heeft Jacobs niet in gedachten, dat laat hij over aan de club. "In onze structuur moet je vertrouwen op scouting. De club maakt de keuzes en ik sta daar achter. Ik kan over twee weken bij wijze van spreken niet meer voor Anderlecht werken", zo klinkt het.

Geen vakantie

Terwijl de spelers na vanavond kunnen genieten van een week vakantie, blijft Jacobs gewoon doorwerken. "Ik moet de technische invulling van onze stage in La Manga nog maken, maar dat stoort me niet", aldus Jacobs. "De spelers verwacht ik terug op 7 januari."

Afgelastingen

Jacobs heeft ook een mening over het winterweer dat ons voetbal momenteel in zijn greep houdt. "Er worden geen lessen getrokken voor de toekomst. Geen enkele trainer heeft een probleem met een afgelasting. Alleen zijn de regels onduidelijk, waardoor de criteria niet overal dezelfde zijn."

"Sommige matchen gaan niet door wegens de toegangswegen. Maar waarvoor dienen onze verwarmde velden dan? Ze zouden ook wat vroeger mogen afgelasten, want voor een coach is dit niet makkelijk", zo vindt hij.

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.