Brussels sprak al met Barrios en Siani

DINSDAG, 28 DECEMBER 2010, 09:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Pier Barrios en Sébastien Siani staan weer een stapje dichter bij FC Brussels. Beide spelers spraken al met sportief manager Thierry Dailly van FC Brussels over een tijdelijke overgang.


"Belangrijk om weten is dat beide jongens bereid zijn om voor ons te spelen na de winterstop", zo vertelt Dailly in Het Laatste Nieuws. "zijn twee gasten die kwaliteiten hebben en zeker een versterking betekenen."

Het lijkt er dus sterk op dat beide spelers vanaf januari bij de Brusselse buur te bewonderen zullen zijn en mogelijk blijft het daar niet bij. "De komende dagen zullen we ook bekijken of er nog volk overkomt van paars-wit."

De uitleenbeurt van deze spelers die bij Anderlecht niet aan spelen toekomen, komt er in de nasleep van de transfer van Dalibor Veselinovic. Anderlecht en Brussels kwamen toen overeen in de toekomst samen te werken en jonge talenten bij de tweedeklasser speelgelegenheid te laten opdoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.