Lukaku scoort ook in De Pappenheimers

MAANDAG, 27 DECEMBER 2010, 11:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku en Ariël Jacobs hebben gisteren samen met Bart De Pauw de BV-aflevering van De Pappenheimers op hun naam geschreven. Met de hulp van presentator Tom Lenaerts werd 9.000 euro gewonnen voor SOS Kinderdorpen.


In tegenstelling tot een normale aflevering van de kwis, werd de speltijd in de finale vermeerdert van 120 naar 210 seconden. Dan nog was het echter op het nippertje dat het Anderlecht-duo en De Pauw het haalden.

Zo zorgden de zenuwen ervoor dat Jacobs er niet kon opkomen uit wie de heilige drievuldigheid (de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, red.) bestaat en Lukaku vulde het gezegde 'horen, zien en... zwijgen' foutief aan met 'zeggen'.

Om ervoor te zorgen dat het geld toch gewonnen werd, stak Tom Lenaerts dan maar een handje toe. Op de voorlaatste vraag moest Lukaku antwoorden uit wie de drie leden van zijn team waren. Daarna, met nog twee seconden op de klok, werd hem gevraagd naar de drie lettergrepen van zijn naam, nadat Lenaerts dit toch maar eerst enkele keren had voorgezegd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.