Hein Vanhaezebrouck haalt uit

MAANDAG, 1 APRIL 2019, 19:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck heeft in een interview met VTM Nieuws de kritiek op RSC Anderlecht niet gespaard. De ex-trainer laat meteen weten dat zijn ontslagvergoeding nog steeds niet betaald is en ook Marc Coucke krijgt een veeg uit de pan. 

Had Vanhaezebrouck voor zijn aanstelling geweten dat de club een maand later ging verkocht worden, had hij nooit getekend: "Het maakte niet uit aan wie de club zou verkocht worden, ik zou niet getekend hebben."

Ook zijn ontslagvergoeding zou Vanhaezebrouck nog steeds niet ontvangen hebben: "Ze verklaren in de media al twee, drie keer dat alles betaald is, maar daar is niets van aan. Het enige wat ik vraag is dat ze mij betalen waar ik recht op heb. Bovendien vind ik het niet kunnen dat persoonlijke details van het contract zomaar in de pers worden vrijgegeven, dat is een gesprek aan respect en een topclub onwaardig", raast de ex-coach verder.

Vanhaezebrouck vergeleek RSC Anderlecht ooit met FC De Kampioenen, is hij nog steeds dezelfde mening toegedaan? "Als een voorzitter (Marc Coucke nvdr)  tijdens de rust tactische richtlijnen komt geven. Tja, dan zit je daar inderdaad niet ver meer van af", voegde Vanhaezebrouck er smalend aan toe. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.